About us - MKM Fiering BV

Ga naar de inhoud
About us
When it all starts...

WE ARE.
Een bedrijf die van "een van de eerste importeurs" van de e-scooter is door gegroeid naar een assembleur en importeur van e-scooters en e-fat bike cruiser. Wij verzorgen op dit moment alle assemblage, service en onderhoud van de Spyder Wheelz voertuigen. En verzorgen wij assemblage van de E-fat bike cruiser, E-lowrider en de Michael Blast. Ook als importeur verzorgen wij de verkoop locaties van de producten.

WE DELIVER.
Wij streven ernaar om de beste kwaliteit te leveren en de beste service indien dit nodig mocht zijn.

WE DO.
Het geen wat u mag verwachten als u een product koopt. Het beste van het beste leveren zodat u lang kunt genieten van uw product.
Our team

Staat altijd voor u klaar. Als eind gebruiker en verkoper kunt u altijd contact opnemen met ons team.
Tweewieler bedrijf of een webshop?
U bent ondernemer en ziet het wel zitten om onze producten in uw shop te hebben? Neem gerust contact met ons op. We kunnen niet overal zomaar onze producten laten verkopen. En wij maken regio gebieden zodat niet op iedere hoek van de straat onze producten worden aangeboden. Dit maakt onze producten exclusief en niet een doorsnee product.

FACEBOOK                        INSTAGRAM                      
About MKM Fiering BV
Importeur van de E-fat bike cruiser en e-lowrider. Producent en assmebleur Michael Blast. Assembleur E-chopper Spyder Wheelz.
Get in touch
Terug naar de inhoud